ВИДЕО: как да нанесете правилно автобронзант ST.Moriz без следи

Нанасяне на автобронзант St.Moriz

Поради големият брой запитвания, как да постигнем перфектен тен без следи от нанасянето на автобронзант St.Moriz, ви предстваяме това видео, което ще ви помага всеки път когато решите да използвате тези продукти!

Какво трябва да направите при използването на автобронзант St.Moriz:

  1. ексфолирайте тялото си с ексфолиант
  2. хидратирайте сухите части по тялото си (колена, крака, лакти и глезени) с хидратантен крем, и оставете да попие хубаво в кожата
  3. за нанасянето на автобронзант St.Moriz се препоръчва използването на ръкавица St.Moriz, или друг вид ръкавици, които няма да позволят да изцапате ръцете си.

Нанасяйте автобронзанта с кръгообразни движения, започвайки от краката. След това преминете към корема и гърба, продължете с ръцете и пръстите. На края завършете с нанасянето му на лицето. За да избегнете ивици по коленете и лактите, ги изпънете хубаво.

По време на нанасянето избягвайте контакт с вода. След 4-6 часа (или времето определено в зависимост от продукта), ви препоръчваме да отстраните излишният автобронзант с хладка вода и душ гел.

Видовете автобронзанти, които предлагаме са: тъмен и медиум и съответно спрей, лосион, и отмиващ се. Подходящи за всеки тип кожа. Не оставят следи по дрехите след използване. За бронзов тен и страхотно лято, използвайте продуктите на английската марка St.Moriz, позната в целият свят!

Можете да разгледате всички продукти от серията тук!

Коментари

коментари