Компанията REKZE Laboratories

REKZE Laboratories LTD, е частна бутикова компания, която стартира своята първа линия продукти за коса, посветени на стимулирането на растежа на косата и борбата срещу косопада. С това стартиране REKZE прави първата крачка в стремежа си да стане лидер в производството на козметика и грижа за косата.

Компанията обединява екип от специалисти по дерматология, за да създаде най-сложната формула за растежа на косата. Използван е висок технологичен иновационен процес, който предотвратява влошаването на косата и спомага за естественото стимулиране на скалпа.  По този начин се стимулира кръвообращението и по-добре да подхранва космените фоликули.

Компанията е разработила едни от най-уникалните продукти на пазара без миноксидил и странични ефекти. Използвайки най-новите постижения в областта на биотехнологията е постигнала резултати, чрез продукти за грижа за косата без рецепта.

Марката REKZE Laboratories

Марката се представлява от две юридически лица със седалище в Съединените щати и съответно в Обединеното кралство. И двете компании са частни.

Мисия

Мисия на REKZE Laboratories LTD е да се бори с алопецията, която засяга както мъжете, така и жените!

“Ние правим това с най-добрия шампоан за растеж на косата, балсам, серум за изтъняла коса и кърпички, против косопад. И не на последно място включването в нашата линия на уникален и изключителен продукт в световен мащаб.”

Продуктите

Продуктите REKZE подобряват външният вид на изтънялата коса. Намаляват косопада, като по този начин костма става по-плътен и по-дебел. Серията е предназначена за мъже и жени, а косата определено е по-плътна и става съвършена. Серумът е предназначен за ежедневна употреба при обилен косопад. Балсама и шампоана овлажняват кожата на главата и защитават скалпа от изсушаване и дразнене. За оптимални резултати комбинирайте балсама с шампоана най-малко 4 пъти!

Продуктите REKZE можете да разгледате тук! За цени на едро или нужда от допълнителна информация позвънете на телефон 0876 242 445.

Посетете и официалната страница на компанията тук!