Обезцветител: ColourB4 не е обезцветител!

ColourB4 премахва боята, но не е обезцветител!

colourB4 Katie Price
Photo source: FameFlynet

В последно време се сблъскваме с проблема ColourB4, който идва от начина на използването му и резултатите. Хора с натурален цвят на косата светло кестеняв, която е боядисана с черна боя, задават въпроса, дали след използването на ColourB4, косата им ще стане руса…

ColourB4 не е обезцветител, а продукт, който премахва изкуственият пигмент от безамонячните бои, без да уврежда косата, само за 60 минути! Това, което трябва да изясним, е факта, че ColourB4 възвръща естественият цвят на косата, при условие, че косата ви не е изгорена или изтощена. Процеса и съставките са коренно различни от тези на обезцветителите.

Преди да използвате ColourB4

Преди да започнете използването на продукта и да върнете естественият цвят на косата си, прочетете внимателно инструкциите за употреба. Също така препоръчваме и направата на двата теста – един за чувствителност и един, след който ще видите какъв би бил резултата след използването му.

ColourB4 не се препоръчва, когато косата е била боядисвана с къна или продукти със съдържание на силикон, които се нанасят с преса за коса.

За предстаянето на продукта в Англия, Katie Price отново не остана незабелязана, със своето съчетание от дрехи в цветовете на дъгата.

ColourB4 може да бъде използван както в салоните за красота, така и в домашни условия!

Повече за продукта научете тук!

Коментари

коментари