Косопад&Спорт. Какво е общото?

Косопад&СпортЗдраво тяло, здрав дух, здрава коса!

Косопад&Спорт. Какво е общото? Движението има много предимства, но едно за което много малко хора знаят, е, че то може да помогне за подобряване здравето на косата. Добре е да запомните, че никога не трябва да прекалявате с упражненията и ходенето на фитнес, и винаги трябва да мислите за нуждите на организма, понеже прекомерното спортуване води до косопад.

Защо?

Защото ходенето на фитнес или упражненията в излишък, без да се имат в предвид хранителните нужди на тялото ви, може да разруши хранителните вещества, което пък може да доведе до по-нататъшна загуба на коса, заради постоянния стрес. Ето защо винаги трябва да мислите за осигуряване на необходимите хранителни вещества и витамини на тялото си, преди тренировка.

Освен това има и други фактори, човек трябва да се грижи за себе си, по време на спорт, защото те също могат да причинят косопад. Една от причините, която може да навреди е хлорираната вода в басейните. Когато ходите на басейн помислете за намокряне на косата си с вода без хлор, преди да влезнете в басейна, измивайте косата си с вода без хлор на всеки 30 минути.

Също така не забравяйте да използвате правилните продукти за грижа за коса, които действително допринасят за намаляване на косопада и стимулират растежа на косата. Видът на използваните от вас продукти за коса също имат значение, така както се грижите за здравето на тялото си. Използвайте само продукти с доказани ефекти за лечението на косопад, като новата линия от продукти на REKZE Laboratories , която включва 24 Серум, 63 Шампоан, 43 Балсам, 28 Кърпички против косад – единствените по рода си в света! Повече за продуктите на REKZE Laboratorie можете да научите тук.

Спорт?

Движението и спортът са жизнено важни за вашето тяло. Препоръчаната физическа дейност трябва да бъде умерена и да ви харесва. Не трябва да насилвате тялото си. Чрез физическата активност, тялото освобождава топлина и премахва калории, чрез изпотяване. За още по-добри ефекти използването на гел Sweet Sweat (наличен в три варианта), действа затоплящо на тялото и по този начин помага за генерирането на енергия в тялото. В допълнение можете да използвате колана Sweet Sweat, който предлагаме, за чувство на “преносими сауна” в слабините, гърба и поддържа мускулите на спортуващият.

Спортът е здраве, сила и извор на добро настроение!

 

Коментари

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *