Ben-Bat

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
benbat

За нас:

Свежо!

Това е история на двама братя и една Мечта!

Costa и Paul израснали със огромна страст към дизайна и когато най-накрая пораснали, двамата отишли да учат в престижно училище за индустриален дизайн. След като завършили, братята започнали своето пътешествие в индустрията за детски продукти и започнали да прилагат таланта си във водещи компании в бранша. След няколко години те разбрали, че техните концепции, идеи и дизайни са обичани както от деца, така и от родители и затова, през  2008, двамата решили да отворят своя собствена марка за детски продукти със свежи нови дизайни. Така се родила BenBat. Компанията се разраства и в момента развива търговия в почти всички континенти.

Забавно!

Професионалният дизайнерски екип на Benbat са просто деца, които не са искали да пораснат. Те гледат на света през детските очи и по този начин проектират продукти, които пасват идеално на всяка възраст. С тези продукти пътуванията и заниманията стават забавно и полезно преживяване за всички. Нашите продукти са обичани от всички възрасти - от 0 до 100 години - и със сигурност ще Ви накарат да се усмихнете.

Функционално!

Нашите продукти са специално изработени отвътре и отвън с безопасни, трайни и лесно почистващи се материали, позволяващи максимален комфорт. В допълнение, нашите продукти са произведени по световни стандарти за качество, гарантиращи, че Вашият нов продукт ще се прибере вкъщи здрав, устоял на драскане, хвърляне и изпускане,а най-важното е, че остава с Вас дълго време. Най-доброто от всичко - повечето от нашите продукти са многофункционални и насърчават децата да използват различни умения и сетива.