Най-добрият шампоан с Канела – идеалната съставка за „пикантна“ коса

Най-добрият шампоан с Канела против косопад – идеалната съставка за „пикантна“ коса! Екстракт от кора на Cinnamomum zeylanicum или просто казано Канела е една от най-популярните подправки, която освен своите ароматични приложения, има много медицински ползи за тялото и косата. Свойствата на канелата са полезни за косата. Тази съставка се използва в продукти за коса, има антимикробни и противогъбични свойства за предотвратяване на гъбични и бактериални инфекции на кожата на главата, помага за подобряване на притока на кръв към скалпа и стимулира растежа на косата.

Всички тези предимства на канелата, освен че е естествена съставка, се препоръчва за борбата против косопада укрепва здравето на косата. Подправката с произход от тропическа Азия и особено използвана в Шри Ланка и Индия се е доказала като много ефективна при лечение на косопад, суха и накъсана коса.

REKZE Laboratories я използва във всички свои продукти от линията против косопад и стимулиране растежа на косата – 63 Шампоан, 43 Балсам, 24 Серум и 28 кърпички за лечение на скалпа. Канелата регенерира, подхранва и тонизира косата, благодарение на витамините и бета-каротин, съдържащ се в нея. Тя просто овлажнява скалпа, като по този начин предотвратява косопада и стимулира растежа на нови космени фоликули, и активира кръвообращението в кожата на главата. Тя придава обем на косата и спира накъсването й. Шампоан с канела от REKZE Laboratories се препоръчва против косопад.

Photo sourse: Pixabay

Коментари

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *