Ким Кардашиан Уест лансира шестата си “Vogue” Корица

Ким Кардашиан Уест с шеста корица за Vogue

Ким Кардашиан Уест предизвика масивна треска в света на модата през 2014 г., когато се появи на корицата на “Vogue” със съпруга си Кани Уест.  Сега моделът позира за февруарският брой на Vogue Taiwan, и вече можете да я видите на 6-тата й корица. Тя се е появявала на кориците на Vogue Australia (2015 и 2016), Vogue Brasil (2015), Vogue Spain (2015).  Както и оригиналната противоречивa американска версия на списанието. Като блондинка, тя се появи и на втората си корица.

На последната корица, тя беше с неутрален светъл грим (вдъхновена от 90-те години, както отбеляза фотографът Денис Леополд), със златни бижута, Шанел и кожено палто YSL.  Тя сподели снимки от фотосесията, както видео зад кулисите в своето приложение.

“За мен е такава чест да бъда на корицата на Vogue Тайван”  – споделя Ким Кардашиан. Що се отнася до историята, 37-годишната говори за (какво друго?) – най-новият си аромат KKW Beauty Kimoji Hearts.

Както може би си спомняте, хората се ядосваха на главния редактор на Vogue, Анна Уинтур за първоначалното й решение да заснемат риалити звезда за списаноето, а не някого от модната индустрия.

“Част от удоволствието от редактирането на Vogue, се крие в дългата традиция на това списание. В състояние е да опише онези, които дефинират културата във всеки един момент; които раздвижват нещата, чието присъствие в света оформя начина, по който изглежда и влияе на начина, по който го виждаме.” – написа тя като отговор.

“”Мисля, че всички можем да се съгласим с факта, че тази роля в момента се играе от Ким и Кани. “Що се отнася до корицата, моето мнение е, че това е едновременно очарователно и докосващо, а и трябваше да добавя, напълно нашата идея да го направим”. Може би сте прочели, че Кани ме е молил да сложа неговата годеница на корицата на Vogue. Той не направи нищо подобно. Клюката може да направи списанието по-четено, но простият факт е, че това не е вярно.””

Ясно е, че Уинтур знае най-добре, но това се превърна в един от най-продаваните въпроси на всички времена.

 

 

 

 

 

Снимки: @kimkardashian + Charley Galley/Getty

Текст: flipboard.com

Коментари

коментари