Дерматологично и клинично тествани продукти

Дерматологично и клинично тестваниДерматологично и клинично тествани продукти от REKZE Laboratories!

Дерматологично и клинично тествани продукти на REKZE Laboratories, предлагат на своите клиенти продукти против косопад и стимулирае растежа на косата от най-високо качество. Тестовете позволяват непрекъснатото подобряване на продуктите, чрез изследвания и иновации. Хората с чувствителна кожа не са склонни да опитват нови и непознати продукти от страх, че те ще предизвикат раздразнение. За това, всички продукти на REKZE Laboratories за борба с косопада са тествани и доказано ефективни при пациенти с тенденция на косопад.

Проверете списъка със съставки на продуктите

На пазара има много продукти, които не са безопасни, дори и да имат етикет “дерматологично тестван”. Освен да проверявате този етикет върху всеки козметичен продукт или продукт за коса, е важно също така да проверите и списъка на съставките и да сте сигурни, че те също имат безопасни и чисти съставки.

REKZE Laboratories реши да използва естествени активни съставки без риск от странични ефекти в своите продукти против косопад и стимулиране растежа на косата!

Дерматологично и клинично тествани продукти на REKZE Laboratories включват Шампоан 63, Балсам 43 и Серум 24

Серум 24 показа, че подобрява дебелината на косата с 7% и плътността на косъма с 25%. Клиничното проучване, проведено за Шампоан 63 от REKZE Laboratories доказа, че подобрява дебелината на косата с 3% и плътността на косъма с 19%, в контролираната група. Що се отнася до Балсам 43, се оказа, че подобрява дебелината на косата с 5% и плътността на косъма с 21%. Тези резултати са получени само след 4 седмици употреба на продуктите.

Участниците в проучването съобщават за: намален косопад; намалена сухота на скалпа; подобрено състояние на косата; повишена еластичност на косата; по-малко крехка коса и стимулиране растежа на косата.

Всички клинично и дерматологично тествани продукти на REKZE Laboratories са доказали своята ефективност както при мъже, така и при жени. Продуктите НЕ съдържат силни химикали, което ги прави предпочитано лечение против косопад.

Продуктите на REKZE Laboratories са 100% свободни от сурови съставки и са безопасни за употреба. Повече за продуктите на компаниятат научете тук!

Коментари

коментари